besatt....eller hjärnspöke..

jag är besatt, besatt av en demon vid namn Monica Gudomlig...eller Gudomblom eller vad hon heter....Ofta när man säger att man är besatt av något så gäller det oftast kärlek, detta kan man nästan säga är motsatsen. Jaha varför kretsar Monica Gudomligs namn i mitt huvud dygnet runt då?!? Varför tänker jag *fniss* *retas* *gömmer en pepparkaksburk bakom ryggen* *drömmer feberdrömmar om dig* och samtidigt håller på att spy av dessa absolut jättegulliga fraser (om man var fjorton år...eller nu ska jag inte dra ner fjortonåringar till hennes nivår..men).
   Tydligen har denna kvinna?! (vet inte om jag ska kalla Det för kvinna) lite svårt att träffa singelmän och har ställt in sitt sikte på Emil.
   - Men hallååå Rebeckaaa det är ju bara lite flörtig jargong, inget att bry sig om....
Jo tyvärr är det något att bry sig om, eller om någon kan få bort hennes ekande namn i mitt huvud så skulle det vara oerhört tacksamt. Sedan kan hon fortsätta med sitt "Jag ville ju vara Smurfan *ler glatt* Skapad av ondskan, ond men konverterar och blir pånyttfödd efter en plastikoperation av Gammelsmurfen. Den enda kvinnan i hela smurfbyn..." (utdrag ur en konversation angående vilken smurf man är på facebook, observera att hon tyckte att Emil skulle vara gammelsmurfen...sicky!!)

Nu kanske ni tycker att jag är barnslig och överreagerar och dessutom är jag väldigt spionig...läser Emils wall på facebook..uss och fy! Men ta bort henne från min skalle och jag är lycklig som en lärka igen (eller vem vet om lärkor är lyckliga egentligen?!)..ok så glad som jag är längst ned på inlägget :)

Ja och sen har hon såklart köpt Emil på facebook....öhh...

Nej, nog om min svartsjuka back till att åka iväg till Purjos fest som jag förövrigt tror kommer bli najs!ingen tenta gjord idag heller...

                                                                                      image19
idag skulle jag ha gjort min teoritenta i gitarr. Kl 16 den 3/6 musiksal 2 stod det i mailet jag fick av min lärare.
Jag är i ganska god tid så jag softar i ca 20 min tills klockan blir fyra och jag undrar om det bara är jag som ska göra tentan eller var är de andra?
Fem minuter över fyra ringer jag Emil så att han ska dubbelkolla så jag är vid rätt sal, rätt tid, rätt datum. Check på det.
Tjugo över fyra går jag till lärarrummet för att se om läraren är där, ingen där...
Efter det ringer jag Emil som kollar upp lärarens nummer på eniro. Jag testar att ringa men det är upptaget, då skriver jag istället ett mess till honom: " Hej! Är det Fredrik som har gitarr på uni? Om det är du så står jag och väntar på att få skriva tenta. Har jag missuppfattat något? Hälsningar Rebecka Laden" (eftersom det fanns fler nummer till Fredrik så var jag inte hundra på att detta var rätt).
Till svar får jag: "Hej, tentan är nästa vecka, den 10:e kl 16 / Fredrik"
Jag svarar: "Ok, du skrev den tredje, därför jag var här men tisdag alltså. Hälsningar Rebecka" (lägg märke till att jag blev mera informell här, jag skrev ej mitt efternamn)
Han svarar två timmar senare (jag tror nu han har kollat sina skickade mail): "Hemskt ledsen! Sorry!"
Jag skriver då: " De e lungt :)"
Varpå han svarar: "Tack! Inga brevbomder alltså..."
Jag svarar: "Det beror på hur tentan går :P"
Fredrik: " Det går säkert bra. Hmm ses nästa vecka då. Ha en bra kväll i solen"
Jag: "Desamma!"

Och sen kontentan av det hela: om jag inte får godkänt när jag gör tentan nästa tisdag så kommer jag att mailbomba min lärare men egeninspelade gitarrlåtar...så ja...fortsättning följer.

soool

Jahopp så har ännu en arbetsvecka börjat. Denna vecka är dock ganska kort eftersom jag slutar ett på torsdag och är ledig på fredig, så man ska inte klaga.
Imorgon har jag min gitarrtenta, usss elli uss men det går nog, det ryktas att den inte ska vara så svår.
   Jag är fortfarande lite depp för helgen, blir så trött på mig själv ibland! Bläää bläää jaja!!

Jaha vad har jag lärt mig på senaste tiden då? Jo att man inte ska bråka med Emil för att man får tillbaka tio gånger värre. Jag "råkade" hälla ett glas ramlösa med smak av vilda smultron över honom efter att han hade suttit och pokat mig konstant under middagen. Vad gör han då, jo han häller resten av flaskan över mig...störd.
En bra sak som det medförde var dock att pappa kom och sa att jag luktade så gott, nästan som smultron :P

Ja just det sen tror jag att jag börjar bli allvarligt knäpp. Såg att ett kort på facebook var taggat helt fel; jag var taggad som Josef Ladén och Josef var taggad som Emil Ingberg. Jag kommenterade då detta för Veronica som hade lagt upp kortet och fick som svar tillbaka att ingen vara taggad i kortet, hmm wierd....  och förra måndagen så blev jag lite sur när jag skulle cykla till jobbet för att  någon hade luftat min cykel. Suck tänkte jag och gick till jobbet hela veckan + till universitetet en dag. På fredag morgon när jag ska till simhallen så är jag väldigt sen och vet att jag inte kommer hinna om jag inte cyklar så jag tänkte att jag testar och ser om det finns lite luft kvar i hjulen. Ja var tror ni att jag upptäcker då, cykeln är inte alls luftad och har inte varit det heller utan fungerar utmärkt att cykla på...hmmm weird igen! Inbillning!? Psyko!?

The spooky picture (bilden som jag trodde var taggad)

RSS 2.0