Vaknade runt ...

...sju imorse av att barnen skrek, då hade jag sovit en timma sen senaste matningen. Som vanligt matade Emil dom och gick iväg till jobbet. Sov sedan lite halvdåligt fram till halv nio då kidsen verkligen ville ha mat igen. De slukade sin mat med god aptit och vid halv tio kunde jag hugga in på min frukost medan E & T satt i sina babysitters och lyssnade på Mora Träsk. De verkade iaf digga det, inte konstigt då Emil brukar gå runt och sjunga "Tigerjakt" och "Huvud, axlar, knä och tår". 

Efter frukost ville killarna inte alls sova så vi sjöng lite och jag läste en kort saga ur "Barnens första bok". Alla nyfödda får nämligen en bok från Linköpings kommun, vi fick två olika böcker, den ena var en ramsbok som ser ganska trist ut och sen en jättefin antologi, blandat med ramsor och sagor. I den fina antologin så finns det bland annat ett pekboksavsnitt som ni kan se här nedan.  


 

Vid elva tiden kom Carolina förbi med bullar för att hon fick låna Bryman och sen blev det en härlig promenad i solskenet vid tolvtiden. Fick sällskap av Josef och slöt senare upp med Emil. På vägen så mötte vi även en kille som vi träffade när E & T låg på sjukhuset. Deras lilla pojk som heter Joosuua och inte Joschua,  var också född förtidigt och fick komma hem ett par dagar innan våra killar. Joosuuas mamma trodde att E & T var en flicka och en pojk?!

Senare på eftermiddagen fick vi besök av Emils mamma och hennes man Björn. De hade varit på Babyproffsen och köpt fin fina bärselar, en hoppgunga och ett par skallror. Det var extrapris på bärselarna, kostade 399 kr, när de egentligen skulle kosta 949 kr, skaplig rabatt och extra trevligt när man behöver dubbel uppsättning. Precis när Emils mamma och Björn skulle gå så vaknade T och hade värk i magen, sen skulle han ha lite mellanmål och slocknade lika snabbt som han vaknade. Tror dock att han fejkade hungern bara för att få ligga och mysa en stund och det säger man väl inte nej till :)

Avslutande vill jag bara säga: Härligt, härligt med sol och vår!! Tänk vad vädret kan påverka humöret!



(Mina små korpulenta barn i sina nya coola tröjor från Camilla)

Kommentarer
Postat av: //E

så söta!Vill snart komma å se dom ju=D

2009-03-28 @ 18:04:32
URL: http://littleprincess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0