Buss 12

Jag kände verkligen med de snopna människor som vi i bussen åkte förbi när jag skulle på föreläsning i fredags. Bussen blev full redan vid länsstyrelsen men ändå stannade busschauffören vid varje hållplats för att berätta för det stackars folket att de inte kunde åka med. Till råga på allt så var det verkligen svinkallt ute!

Idag är det lördag och Emil och jag ska med och fira en av Emils arbetskamrater som fyller 35. Det blir bowling, middag på Riga och sen efterfest i Adrian och Annikas nya (enligt ryktesväg:superfina) lägenhet. Barnvakterna (min mamma, syster och hennes pojkvän) beräknas komma någon gång i eftermiddag så jag måste försöka snygga till lite här hemma. Dessutom måste jag sanera samtliga ställen i lägenheten då Elliot har svinkoppor och går och petar på allt. Om man blir smittad så blir man, men Theo har inte fått någon än, vilket är ett gott tecken. Elliot däremot ser förskräcklig ut! Hela ansiktet ser helt förstört ut och han skriker som en galning när man rengör och smörjer kopporna, därför får Emil göra det. Mitt mammahjärta står inte ut. Vi ska iaf gå till vårdcentralen på måndag för att be dom skriva ut antibiotika.


Vi skulle ha gått på en resemässa på konsert & kongress idag, men eftersom Elliot har svinisar så känns det inget vidare att gå runt bland massa folk. Så antingen går Theo och jag på mässan eller jag själv. Emil var nämligen inte så superintresserad :P Jag är intresserad av att gå för att få tips vart man kan åka med småbarn och hur man får en resa att bli billig. Hoppas på att åka iväg någonstanns i början av sommaren eller i höst.
Stackars lilla E, men har verkar inte speciellt berörd av såren när han leker. Idag är hela näsan sårig....

Kommentarer
Postat av: Sandra

Stackars Elliot! Jag har ocksa haft det men da bara en liten pa nasan men kul var det definitivt inte! Min kara kompisar kallade mina svinkoppor for harpest och da heter det juh i alla fall inget med svin sa... :)

2010-02-06 @ 10:46:01
Postat av: //E

Stackarn,det såg inte så roligt ut=/ Hoppas det går över snart!

2010-02-08 @ 10:22:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0