Tankeläsning

Istället för att, som jag borde, läsa min kurslitteratur så fastnade jag i en bok om tankeläsning och om hur man kan bli expert på ämnet. Som författare nämner så handlar det inte om sådan tankeläsning som när man säger "han fattar inte att jag gillar honom", utan det handlar om tankeläsning genom vårt kroppsspråk. Att vi med hjälp av kroppsspråket kan läsa av andra människor är väl kanske ingen nyhet men att man kan påverka andras tänkande beroende på hur man själv använder sig av sitt kroppsspråk. MYCKET intressant bok som jag hoppas att man kommer att få ut något av.

wiiiiii

har jag varit och spelat hos mor och far i Rimforsa idag. Skönt att komma ut på "landet", umgås med alla och äta gott. Jag är så trött att jag tror att jag skulle kunna somna här och nu framför denna vackra skärm.
Jag har ett antal artiklar kvar att läsa tills imorgon som jag så snart borde ta itu med. Är det bra eller dåligt med eget arbete i skolan är dagens stora fråga? Ja det är lite delade åsikter om detta, jag 
själv tror att det är bra. Lär man sig något om man jämt får det bestämt för sig, vilka sidor man ska läsa, hur man ska planera sin tid osv. Nja beroende på ålder så är det enligt mig bra att ta eget ansvar.

Gahhhh jag blir galen! Ibland vill jag bara strypa någon........

NATT!

RSS 2.0