yej

Fick godkänt på tentan som jag gjorde i december :) Nu gäller det bara att få godkänt på den på torsdag och sen är jag klar för i år! 

Om någon månad eller två så kommer mitt liv att vara helt annorlund. Våra små pojkar kommer och nu är de så efterlängtade. Hade ett par förvärkar igårkväll men det var nog mest för att jag var lite uppstressad, annars känns allt bra. Ska snart börja gå på tvillingträff och föräldraträff mm. Hoppas att få ut en hel del av dom, men jag tror nog att det kommer att flyta på när tvillingarna väl kommer. 

Emil är i Danmark och tittar på thaiboxningsmatch nu, saknar honom jättemycket men har sovit otroligt skönt inatt mot vad jag brukar göra. Jag har inte vaknat mitt i natten av att någon har suttit och spelat guitarhero :)

Veronica sov här inatt, det var mysigt men vi var så trötta så vi gick väl och la oss runt halv tolv. Hon kommer att sova här inatt också eftersom hon behöver plugga, vilket jag också ska göra. Det kan dock hända att det blir någon film om det går något bra på tv eller lite "true blood". 

Det är så mycket som jag har tänkt att göra innan bebisarna kommer så jag tror att jag borde sätta mig någon dag och skriva en lista, är ju så glömsk nu när jag är gravid. Appropå det så läste jag idag att det sägs att hjärnan krymper när man är gravid och att korttidsminnet blir sämre, det är svårare att lära in något nytt, hmmmm, skönt att ha något att skylla på om tentan skulle gå åt.....

Näe nu ska jag fortsätta plugga för imorgon ska jag baka smörgåstårta, fika med Angel och diskutera tentan med Carolina.

Tjopa

Måndag

*gäsp* idag är trött. Gick upp vid åtta bara för att jag var hungrig och Emil hade bakat bröd igårkväll som jag var jättesugen på. Annars sov jag inte så bra inatt så det blir nog att ta en lur efter läkaren i eftermiddag.

Jättefint väder ute idag så det ska bli skönt att gå en promenad senare. 

Jaha nu börjar pluggandet snart igen, hade tänkt att börja idag men det får kanske vänta tills på onsdag, får se hur motiverad jag är i eftermiddag :) Vi har lånat Wii från RImforsa så det är en liten distraktion från pluggandet. Nu klarar jag inte one med metallica på guitar hero så jag tänkte att jag kör på quick play ett tag tills jag blir lite bättre och den sätter sig. Emil håller på och lär mig massa knep för hur man lättare kan spela men det är svårt att lära en gammal hund att sitta, när jag väl har lärt mig att hålla händerna på ett visst sätt så går det knappt att ändra. Fick insperation att börja spela lite vanlig gitarr igår också, gick mycket bättre än förväntat så nu kanske jag ska spela lite varje dag.

Sista dagen på jobbet i fredags, både skönt och lite trist, men jag ska ändå dit och hälsa på dom lite då och då hade jag tänkte.

Imorgon ska jag och Emil och köpa digitalkamera så att man kan ta fina kort på de små när de kommer, om den kameran som vi vill ha finns kvar. Kan det sluta göra reklam för den på tv! 

Näe nu ska jag försöka väcka björnen som sover för han har lovat att diska innan vi ska ner på stan, vilket är ganska snart och vi har jättteeeemkt disk!

GOD FORTSÄTTNING 
TILL ER ALLA FRÅN OSS ALLA!

(Jag för tre veckor sedan; v27)

RSS 2.0