Lördag

Theo spelar memory med morfar :)


Trötta efter dagens partaj!


Trötta pojkar efter dagens partaj :)


3 år

Igår fyllde världens finaste killar 3 år! Jag förstår inte att tiden har gått så snabbt men samtidigt minns jag inte ett liv utan barnen. Tre-årsdagen började med lite paket och mysfrukost till födelsedagspresenten filmen "Trassel" vilket följdes av en dag på förskolan där det firades med sång och glass. 
Senare på kvällen var det kalas hos Emil som gällde för barnen och vid åtta-tiden sov Elliot som en stock. Theo satt uppe och såg hela "Trassel" med mig och tillsammans slocknade vi vid 22-tiden. En tidig och mysig fredagskväll med andra ord. Idag är det kalas hemma hos mig och hela gänget från Rimforsa kommer hit. Jag ska försöka slänga ihop en tårta som från början skulle se ut som Nicke Nyfiken hade jag tänkt men som nu får bli en rosa marsipantårta men lite pynt på. 
 Trevlig helg!


Sjukt trött

Fattar inte hur jag kan vara så trött hela tiden. Måste komma igång med träningen nu när jag bara rör mig några minuter fram och tillbaka från jobbet varje dag.

Idag har jag och skruttarna lerat och sen slocknade de som två små stockar och Elliot kör i natt för första gången utan blöja (!) får se om han klarar att hålla torrt. :)

Examensarbetet blev iaf godkänt och det värmer i hjärtat att jag har så mycket stöd från mina vänner! Vad skulle jag göra utan er.

Hade även en tokmysig lördag i Åtvidaberg i helgen. Det kunde inte ha varit bättre!


Snart dags

Nu är det snart torsdagen den tolfte januari, dagen då det ska opponeras på mitt examensarbete. Jag är ganska nervös måste jag säga och hoppas att den som opponerar på mig inte är allt för kritisk. Mitt arbete heter "Lärares syn på diagnossättning av Adhd".


God natt världen!

Efter ett besök av min kära mor somnade barnen som stockar och själv tänkte jag plugga lite men fastnade i stället i min iPhone. Efter att ha gjort om min facebookprofil och letat lediga jobb så hittade jag denna bloggapp. Kanske detta blir ett nytt tidsfördriv efter wordfeud? Jag kände också att jag var tvungen att skriva om mina jobbiga hormonförändringar. Behöver man tjuta för varenda småsak bara för att man är i en viss period? Räcker det inte att man har dessa känslostormar som gravid? Uppenbarligen inte! Med detta säger jag tack och god natt världen.


RSS 2.0