Torsdag

Nu tror jag äntligen att svinkopporna har börjat läka in lite. Jag tycker iaf det ser lite bättre ut idag. Vi har varit på hudvårdskliniken där en hudspecialist titttade på Elliot och konstaterade att det är svinkoppor. Otroligt skönt måste jag säga! Rodnaden efter såren kommer däremot sitta kvar upp till ett år. Nu smittar det förhoppningsvis inte längre och det blir att rengöra lägenheten från topp till tå på fredag efter tentan.
Det positiva med svinkopporna är att de kom nu, innan killarna hunnit börja på dagis. Nästa gång någon av våra småttingar får ett sår som blir lite gult blir det att gå till distriktsköterskan direkt. Det är en svår avvägning mellan att vara en nojjig förälder och realist (!?!). Jo, jag hoppas ingen blir upprörd över svinkoppsbilden som jag nu lägger upp på Elliot men jag skriver denna blogg mycket för mig själv. Alltså jag kommer antagligen skriva ut och spara den, iaf killarnas första år. Därför är det för mig viktigt att dokumentera med foton. För att det inte ska bli lika läskigt så lägger jag även upp några andra bilder på Elliot.
Happy face, 4 månader
Happy svinkoppsface, 13 mån
Happy face ca 7 mån (Fotograf Sandra Frykman)

Kommentarer
Postat av: //E

sv: ja det va första gången! SÅ det behövdes!Har ju själv toppat det nån gång innan på henne men ville inte ge mig på det nu när det är så långt!=)

2010-02-11 @ 08:45:28
Postat av: magdalena

hej sötis! hur är det med er? och med pojkarna?? jo inlägget om donation, jag är för donation ( men viste inte att det gicka att donera sina ägg ) lite intresserad av faktan bara, bra att du skrev att mina ägg kan göra så det blir barn som tillhör mig lite pinsamt att ajg inte viste det men , men jag lär mig saker varje dag hihihi skall till syon idag för att kålla skolan ja hör av mig efter det massor med kramar!

2010-02-15 @ 07:55:45
URL: http://ingberg.blogg.se/
Postat av: Magda

Hej sötis! Ronja vill komma till er, ja med så klart!! hihihi skulle kolla när ni vill träffas? puss Magda

2010-02-16 @ 15:39:34
URL: http://ingberg.blogg.se/
Postat av: Magda

Hej sötis jag jobbar idag och i morgon men till helgen? vad skönt att pojkarna börjar må bättre!! :) jag lämnar till baka boken idag före jag går till jobbet! pusss

2010-02-17 @ 09:31:43
URL: http://ingberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0