Stardust

vill man ha en bra film att se ihop med någon man har kär eller även ensam så kan jag varmt rekommendera Stardust. En grymt bra film som man verkligen fastnar i och som ger en stark känsla.
Jag tror nog att detta är den bästa film jag har sett på länge...
Evig kärlek, finns det?
                                                       image10

tentaångest?!

nopps :) faktiskt inte, men de e nog inte för att jag är så jättepåläst utan mest för att jag inte orkar bry mig :P
Igårkväll så var jag riktigt ambitiös och tog fram den stora pappersrullen (jättestor, kanske 20 m) och började göra mind-maps på den. Dock tröttnade jag på det när jag hade kommit två meter...funderar på att fortsätta nu.
Tentan är kl 14 idag, så man har ju lite tid på sig.
Jo, jag satt och förhörde emil på typ allting som hade med tentan att göra igår natt. Kanske låter konstigt att JAG förhörde honom, men jag lär mig lättare genom diskussion osv...jaja iaf så kunde han typ allting :/ Då fick jag reda på att hans företag håller på med ett program som hjälper Nordstedt i deras framställning av böcker och därför har koll på hela bokprocessen!?! Där ser man, vilken koll jag har på min kära, alltid lär man sig nåt nytt!
    Jaja hoppas det går bra för lillebrorsan på som han har idag och hoppas han är en aktiv läsare av min blogg för annars får han aldrig reda på att jag hoppas det kommer gå bra för honom ;)

Näe nu ska jag försöka fortsätta att plugga för att kanske hinna med en lunch med Niklas innan tentan, skulle vara en skön avkoppling faktiskt :)


Dag 1

                                                      image9

Om man kommer till insikt om något, inte gör något åt det och dessutom inte är säker på att det är en insikt man har kommit till utan att man bara är allmänt förvirrad. Ska man då göra något åt den insikt man tror att man har nått?

Idag har jag haft ännu två stycken givande seminarier på Uni. Det handlade om läsarens läsande och vi fick, sista timman av föreläsningen,
höra om vår föreläsares nya bok eller vetenskapliga forskning som handlar om hur tjejer läser. Både ett effektivt sätt att göra reklam för sin bok och....hmmm ja.... Den första tanke som slog mig var :"
Aha nu ska hon minsann passa på, att på betald arbetstid, göra reklam för sin nya bok". Sedan nådde ingen
mer tanke om boken min hjärna eftersom jag var hungrig och jag hade fullt upp med att få min mage att sluta kurra eftersom det hade börjat bli lite obekvämt med alla blickar :P

Om några timmar är det dags att ge sig iväg till NH för att spela studentpoker. Önska mig lycka till!! Inte för att jag tror att jag kommer att vinna, och det är typ bara om man vinner som man vinner något, om ni fattar? :)
Om Rickard kommer bättre än mig så får jag nog gråta några skvättar :P

Läste föresten lite intressant om drömmar igår. Jag trodde själv att när man jagades i drömmen samt missade flyg, tåg, buss eller dylikt så var det tecken på stress. Icke sa förklaringen som jag hittade, utan det berodde på att man behövde ta itu med en konflikt som man inte riktigt vågade ta itu med. Så enkel förklaring var det, synd bara att själva texten inte nämnde vad för konflikt det kan röra sig om ;)

RSS 2.0