Stress stress stress

När ska man få stanna upp och njuta av att man har en underbar familj? Hela tiden alla dessa måsten tills man är så trött att man stupar i säng. Vaknar trött med dåligt humör över att sömnen blivit avbruten av skrikande barn på natten....Vi behöver semester! Vi behöver planera att åka någonstanns där det inte finns några måsten! Om någon har några tips på hyffsat billiga resmål med två barn strax över ett år så är ni hemskt välkomna att ge förslag. Nu ska jag göra mig i ordning för en heldag på universitetet.

Torsdag

Nu har jag precis skrivit ned det viktigaste från avhandlingen jag läst om Asperger syndrom. Den var väldigt intressant att läsa och jag fick ut en del bitar som jag kommer kunna analysera tillsammans med vissa begrepp i kursen som jag läser. Däremot är boken försenad till biblioteket så jag var tvungen att skumma vissa delar, men fick nog med det mest intressanta.


The boys är på dagis idag! Skönt att äntligen få tid att läsa lite. Vi har hos läkaren igår och hon trodde inte att det var en svinkoppa som Elliot hade utan snarare något aggressivt eksem. Det skulle ändå fortsättas att smörjas med antibakteriell salva och hållas under uppsikt. Så när jag hämtar dom från dagis så hoppas jag verkligen inte att det har förvärrats!


Nu ska jag gå ut och sätta mig för att läsa en skönlitterär bok för en gångs skull. :) Vi ska läsa en bok om mobbning och analysera den med hjälp av kurslitteraturen. Redovisning på måndag. Jag valde därför att läsa "Jenny" av Jonas Gardell. "En komikers uppväxt" och "Ett ufo gör entré" är avverkade för många år sedan så det passar ju bra att läsa denna nu.

Ensam hemma

Nu har mina tre killar åkt iväg till svärmor för att fira hennes födelsedag. Jag är hemma för att få lite ro att plugga men först ska jag städa! Det kommer gå snabbt som attan att röja det värsta när man är själv här hemma!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN DANA! HIPP HIPP!


Friska

Idag, efter 6 dagars feber förklarar jag Theo frisk, peppar, peppar att den inte kommer tillbaka i eftermiddag! Jag själv är nog också ganska frisk idag men känner mig fortfarande snurrig i magen efter att haft magkramper hela natten till torsdag.

Eftersom Emil var hemma från jobbet igår så ska jag vara hemma med killarna idag. Jag avbokade min dubbla körlektion som jag skulle haft idag och känner att det blir allt svårare att få ihop tid till detta körkort! Men det är bara att kämpa på när man hittar luckor i schemat. Skulle vara så skönt och en riktig befrielse att ha körkort och bil!!


Jag tror även att det vankas besök av Sofia idag! Redan 9:20 skulle hon vara här så det är nog bäst att börja göra sig i ordning snart!
Trevlig helg!

Feber

Tjo!
Inatt har det varit feber och hosta på de små. Theo hade 39,4 och Elliot 39,9 som mest + att de har hård hosta som inte löser upp sig. Stackarna, men jag har förstått att det hör till småbarnsåren, så det är bara att vänja sig :). Idag är det superfint väder ute men vi får nog vänta ett tag innan vi kan gå ut. Ska även be min bror att skjutsa hem oss idag (egentligen skulle vi åkt hem imorgon) men det är jobbigt att vara borta när de små är sjuka och det skulle även vara skönt att röja lite innan helgen är över. Nu sover killarna förmiddagsvila så jag ska själv passa på att slumra lite. Ha det gott i solen!

I Rimforsa över påsk

Jag, Elliot och Theo åkte igår till Rimforsa för att umgås med mina föräldrar och syskon under påsken. Idag kommer även Emil hit för att joina oss. Det märks att de va ett tag sedan vi var i Rimforsa då småkillarna har sovit fruktansvärt dåligt inatt. Huset väcktes nog ca 100 ggr under natten :P Nu har jag druckit två stora koppar kaffe, ska gå och duscha och sedan gå till parken med skruttarna + ett gäng syskon (hoppas jag). Igår var vi ute i vårsolen och här kommer det lite bilder. Hoppas alla har en underbar påsk!

Elliot och morbror Samuel

Morbror Samuel, Elliot och morbror Josef

Patriks ben (knas att bära shorts nu men...), lilla E och delar av Moster V

Patrik och Elliot

Bläääää säger Theo

Elliot

Theo gillar läget

Och här gav Theo upp sin promenad i solen

Rättelse: Patrik stavas visst med C!!

RSS 2.0