Underbart!

Man kan verkligen inte klaga på livet efter att ha haft en toppendag med småkillarna i parken. Mot slutet blev det lite gnälligt men annars har vi haft det supermysigt! Theodore klättrar upp för rutschkanetrappan helt själv och sätter sig redo att åka och Elliot han charmar var och varannan. T och jag fick även, till min stora lycka, se fågelungar ut ur boet för första gången. Jag såg fågelmamman som gick runt och ropade och så började jag höra dunsanden ned från trädet där T och jag stod. Plötsligt kom det massa fågelungar nedhoppande, en i taget, eller en gång var det två på en gång men iaf och där vid vattnet precis vid trädet simmade mamman runt och lät tills alla ungarna kommit ut ur boet (tror det var 8 st) och sen simmade alla iväg. Det såg så otroligt fint ut!
Veckan började inte så bra med att Elliot fick 40,5 graders feber men nu "peppar, peppar" får barnen ta och vara friska. Imorgon bär det av till Camillas mammas sommarstuga utanför Åtvidaberg för att fira midsommar. Det kommer nog bli superhärligt.

Weekend med Sofia

En bra start på min lååånga sommarledighet med barnen blev en tripp till Sthlm i fredags med hemresa på söndag (igår). Det blev en jättemysig helg och vi hann med både, restaurangbesök, shopping, Gröna Lund, att se kronprinsessan och Daniel i kortegen och ett besök på Debaser.
Jag och Sofia gjorde som alla andra barn på grönan och tog kort utklädda till häxor, eller jag kanske snarare är en trollkarl.
Moi
Sofia
Det blev inte helt en tjejhelg då Åke hängde med ut på lördagen, men vad gör väl det!
Sofia
Innan jag åkte iväg i fredags så köpte jag ett tält till killarna på Ikea, 59 eller 69 kr kostade det, mkt uppskattat!
Här inne får vi plats hela familjen!

Tyvärr fick jag inga kort på kortegen, då mitt minneskort var fullt för tillfället. Sofia tog däremot några kort, vilka jag kanske lägger upp senare på bloggen. Nu är det lunch och sen lek som gäller.

Helg

Tentan är avklarad och jag blir förvånad om jag inte får ett godkänt på den, det känns bra! Nu är det söndag och killarna har precis slumrat till för förmiddagsvilan, emil och jag tittar på nyhetsmorgon och sedan blir det en sväng på stan och till parken. Skruttarna växer så det knakar så vi måste köpa nya skor till dom + 1000 par strumpor då de på något konstigt vis verkar försvinna :P
Det är en vecka på jobbet och sen drar jag till Stockholm för att träffa min kära Sofia! Ser verkligen fram emot en "tjejhelg"!
I fredags tog Emils lillasyster Jessica studenten och efter utspringet så var vi hemma hos oss och fikade/pastasallade, mycket trevligt! Grattis Jessica, den lysande framtid är din!
Jessica i reflexvästen!
Foto: Emil

E o T:s musikal

Varje år har Elliots och Theos förskola en musikal som våravslutning. Musikalen i år handlade om alla årstiderna. Theo var en stjärngosse, Emil hade gjort hans strut på huvudet och vi fick låna ett lucianattlinne av kusin Ronja. Elliot var en liten höna och jag hade sytt på lite fjädrar av tyg på en vid body och gjort en "hönmössa". Musikalen var i vilket fall som helst jättemysig och det var tur att sikten var lite dålig när E o T hade sin framträdanden annars skulle det nog ha blivit lite snyftande. Efter musikalen blev det fika med kaffe, saft och rulltårta som förskolelärarna hade bakat (!).
Foto : Emil

RSS 2.0