Stress stress stress

När ska man få stanna upp och njuta av att man har en underbar familj? Hela tiden alla dessa måsten tills man är så trött att man stupar i säng. Vaknar trött med dåligt humör över att sömnen blivit avbruten av skrikande barn på natten....Vi behöver semester! Vi behöver planera att åka någonstanns där det inte finns några måsten! Om någon har några tips på hyffsat billiga resmål med två barn strax över ett år så är ni hemskt välkomna att ge förslag. Nu ska jag göra mig i ordning för en heldag på universitetet.

Kommentarer
Postat av: Sofisen vid spisen

Både du och Emil är så duktiga som kämpar och håller igång trots att ni är jätte trötta! Förslag -> Gotland, nu när våren har kommit är det jätte fint. Där är det lugnt och harmoniskt. Såg att de hade paketerbjudanden med Gotlandsfärjan och boende. Vet i ju för sig inte hur mkt de har för barn, kan fråga John, men vet att pippis hus Villavillekulla ligger där ute :) Gå in på destinationgotland.se om du är intresserad. KRAM!

2010-04-22 @ 09:14:31
Postat av: Sofisen vid spisen

Du och Emil är så duktiga som käpmar och håller igång trots att ni är jätte trötta. Förslag-> Gotland, där är det lugnt och harmoniskt. Såg att de hade paketerbjudanden nu på destinationgotland.se. Vet inte hur mycket de har för barn, men vet att pippis hus Villavillekulla ligger där. KRAM!

2010-04-22 @ 09:23:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0